Korjaamme digitaalisesti valokuviasi

Tällä sivulla kerrotaan muutamin esimerkein kuvien kera, mitä kaikkea varsin kehnoillekin kuville voi tehdä !

Ensimmäinen kuvaesimerkki osoittaa, että kuvat eivät ole ”ikuisia”!
Näitä kuvia meillä on kaiketi jokaisella ”kenkälaatikoissa pyörimässä”… ja todellakin, näissä kuvissa on sitä jotakin. Voit lentää aikakoneen siivin menneisyyteen ja antaa omassa mielikuvituksessasi kuvalle selityksiä ja sisältöä.

Tämä Kuva on varmaankin aika vanha ja lievästi sanottuna, aika repalainen, haalistunut ja kauhtunut…  joku voisi sanoa, että kuva on pilalla.

Itse ajattelin kuitenkin, että kyllähän tästä vielä kuva saadaan ja parin kolmen tunnin uurastamisen jälkeen lopputulos on…… vähintäinkin kohtuullinen.

Wanhat valokuvat elämään...

Voit lähettää meille kuvasi paperikuvana tai negatiivina. Voit myös lähettää kuvan sähköisenä kuvatiedostona ja kertoa miten kuvaa tulisi korjata/parantaa. Uuden korjatun kuvan saat takaisin kotiisi esim. postin välityksellä joko uutena korjattuna vedoksena tai sähköisenä tiedostona omaan sähköpostiisi. info@taidepajainspis.fi

Ei huono, niinkuin joskus tavataan sanoa!
Kuva tulostettiin canvas kankaalle kokoon 30 x 22, pantiin kehyksiin ja näin tämäkin kuva sai ”uuden” elämän jossakin arvoisellaan paikalla seinällä!
Wanhojen Walokuvien entisöinti ja korjaaminen kannattaa aina… etenkin jos se tuo hitusenkaan katsojissaan suuria tunteita menneiltä ajoilta. Ajattele sitä iloa ja tunteiden paloa jonka mummo tai pappa kokee kun hän saa vaikkapa lahjaksi, tämän esimerkin kaltaisen kuvan. Kannattaa ehkä ennen kuvan näyttämistä pyytää ainakin istahtamaan ja kaivamaan nitropurkin valmiiksi esiin…
…ihan vaan varmuuden vuoksi!!

Kosteusvaurion korjaus.

Valokuvista voidaan poistaa kohteita vapaasti asiakkaan toiveen mukaan. Tässä kuvapariesimerkissä on poistettu talon edestä siinä olevat lapset.