Heippa ! Kiva, että olet täällä…! Tervetuloa tutustumaan taiteelliseen tuotantooni. toivon, että koet samanlaisia tunteita kuin minä, maalatessani niitä.

Olen Keravalainen itseoppinut taidemaalari Risto Alanko. Näillä sivuilla esittelen  maalauksiani vuosien varrelta 1995 – 2022. Tänä aikana on syntynyt, saanut alkunsa jo yli 900 maalausta. Nykyään ehkä suurin intohimoni on maalata koivuja, tupasvilloja, sekä unikoita.

Olen urani alusta asti sisäistänyt ajatuksen siitä, että vain palava into asiaan johtaa johdonmukaiseen kehittymiseen. Tämä tarkoitti alkuaikoina sitä, että maalasin usein yökaudet hakiessani omaa tyyliäni. Maalaustyylini sekä käyttämäni tekniikat ovat muuttuneet vuosien varrella  merkittävästi ! En enää pyri tarkasti esittävään lopputulokseen, vaan pikemminkin pyrin tavoittamaan omaa silmääni miellyttävän tunnelman. Alkuvuosina tein hyvinkin tarkkoja maalauksia siveltimellä, mutta nykyään pidän rajummasta tekstuurista. Käytän pääasiallisena työvälineenä paletti – eli maalausveitsiä.

Taidegalleriassani on esillä kuvia alkuvaiheista aina tähän päivään. Toki suurin osa on jo myyty, mutta osiossa ”myynnissä olevat” on viimeisimmät teokset, jotka on siis ostettavissa! Maksutavat ovat monipuoliset ja voit ostaa myös heti, vaikkei olisi juuri nyt rahaa, sillä voit myös maksaa myöhemmin Klarnalla.
TAIDEGALLERIOIHIN PÄÄSET KATSOMAAN MAALAUKSIA VAIKKA ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ! 

Voit katsella taulujani lisää myös TÄSTÄ LINKISTÄ ja tutustua samalla kehystämön palveluihin KERAVALLA !