Kiva että olet täällä ! Tervetuloa katselemaan maalauksiani, toivottavasti viihdyt !

Heippa ! Olen Keravalainen taidemaalari Risto Alanko. Olen itseoppinut ja antanut työn opettaa tekijäänsä. Näillä sivuilla esittelen tekemiäni maalauksia vuosien varrelta 1995 – 2022. Tänä aikana on syntynyt, saanut alkunsa jo yli 700 maalausta. Nykyään ehkä suurin intohimoni on maalata koivuja, tupasvilloja, sekä unikoita.

Olen alusta asti ollut sitä mieltä, että vain palava into asiaan johtaa johdonmukaiseen kehittymiseen. Tämä tarkoitti alkuaikoina sitä, että maalasin usein yökaudet hakiessani omaa tyyliäni. Maalaustyylini sekä käyttämäni tekniikat ovat muuttuneet vuosien varrella varsin merkittävästi ! En enää pyri tarkasti esittävään lopputulokseen, vaan pikemminkin pyrin tavoittamaan omaa silmääni miellyttävän tunnelman. Alkuvuosina tein hyvinkin tarkkoja maalauksia siveltimellä, mutta nykyään pidän rajummasta tekstuurista maalaten öljyväreillä välineenä erilaiset palettiveitset.

Taidegalleriassani on esillä kuvia alkuvaiheista aina tähän päivään. Toki suurin osa on jo myyty, mutta osiossa ”myynnissä olevat” on viimeisimmät teokset, jotka on siis ostettavissa! Maksutavat ovat monipuoliset ja voit ostaa myös heti, vaikkei olisi juuri nyt rahaa, sillä voit myös maksaa myöhemmin Klarnalla.
TAIDEGALLERIOIHIN PÄÄSET KATSOMAAN MAALAUKSIA VAIKKA ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ!
Voit katsella taulujani lisää TÄSTÄ LINKISTÄ  ja tutustua samalla kehystämön palveluihin KERAVALLA !